• 1
  • 3
  • 2

De Cirkel Werk en Kanker is een verzameling websites (van organisaties) die betrouwbare informatie geven over Werk en Kanker.

Deelnemers aan de Cirkel Werk en Kanker zijn:

Ben je op de website van een deelnemer van de Cirkel Werk en Kanker, dan heb je de mogelijkheid om rechtstreeks door te klikken naar de website van de volgende of de vorige website in de Cirkel door te klikken op de tekst < Vorige site of Volgende site > onderaan de pagina(‘s). Zo kun je eenvoudig betrouwbare informatie over Werk en Kanker verzamelen.

Het Kenniscentrum Werk & Kanker geeft onafhankelijke informatie en praktische voorlichting over kanker en werk. We willen het stigma rondom kanker en werk bestrijden en laten zien dat werk een belangrijk onderdeel is van herstel en bijdraagt aan de kwaliteit van leven. De website geeft ook heldere informatie over wettelijke eisen, en tips en advies voor werkgevers en werknemers. De informatie is bedoeld voor werkgevers, werknemers, beleidsmakers en andere betrokkenen.

Het Kenniscentrum Werk & Kanker is een initiatief van Groep Werk & Kanker. Voor wie is deze website bedoeld en welke informatie vindt u hier?

Het Kenniscentrum Werk &  Kanker is een van de initiatieven van de Groep Werk & Kanker. Wat zijn de doelstellingen en activiteiten van deze organisatie?