• 3
  • 2
  • 1

Wil je meer lezen over werk en kanker? De Cirkel Werk en Kanker is een verzameling websites van organisaties die betrouwbare informatie geven over Werk en Kanker. Bij deze organisaties kun je terecht met vragen over werk en kanker en word je goed en deskundig geholpen.

De leden van de Cirkel Werk en Kanker zijn:

Kanker.nl
Op kanker.nl vind je betrouwbare en begrijpelijke informatie over werk en kanker. Je kunt er ook ervaringen delen met anderen, of vragen stellen aan bedrijfsartsconsulenten oncologie.

Tegenkracht
Tegenkracht helpt (ex)kankerpatiënten aan een beweegplan op maat, waar nodig aangevuld met mentale ondersteuning of adviezen op het gebied van voeding. Op maat naar een sportmedisch verantwoord traject en begeleiding en op maat naar wens en behoefte van de patiënt.

Untire
De Untire app helpt vermoeidheid bij kanker te verminderen en meer energie te krijgen.

NFK
Op deze pagina vind je allerlei informatie over de gevolgen van kanker op je werk. Daarnaast staan er tools en verwijzingen naar gespecialiseerde bureaus voor begeleiding en advies. Ook werkgevers kunnen hier terecht voor algemene informatie.

NVAB
De NVAB is de beroepsvereniging van bedrijfsartsen. Werken met of na kanker? De bedrijfsarts maakt het verschil!

Kenniscentrum Werk en Kanker
Betrouwbare, inhoudelijke informatie over Werk en kanker vind je op het Kenniscentrum Werk en Kanker. Ook vind je er ervaren gespecialiseerde re-integratiebureaus.